Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

Cadeautip: 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

2 STARBUCKS Holiday mugs cadeau*! BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Terug

ONTDEK

ESPERTA

Esperta Automatisch Grijs Houtskool
Ontdek hoe de toekomst van koffie eruit ziet met de Esperta. Dankzij de hoogwaardige koffiezetinstellingen, de Bluetooth-verbinding en het adembenemende bolvormige design vervaagt de lijn meer en meer tussen machine en barista. Bereid eenvoudig een grote verscheidenheid aan dranken met de kwaliteit van een koffiebar, en dat allemaal gewoon bij jouw thuis.

HELEMAAL AFGESTEMD OP JOU

De Esperta zorgt meer dan ooit voor een koffie-ervaring op maat. Maak verbinding met de Esperta via Bluetooth en stel de temperatuur en de grootte van je kop koffie in zoals jij het graag hebt. Je kan zelfs het bereidingsproces op voorhand inplannen. Ontdek de Espresso Boost-technologie voor extra intensiteit en de Delicate Brew voor een meer evenwichtige smaak. 

PROFESSIONELE FUNCTIES

Ontdek de gelijkenissen tussen de Esperta en een barista.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

SPEEL, SELECTEER & GA VOOR XL

Heel simpel: plaats de gekozen capsule in de machine, selecteer het gewenste volume door op het intuïtieve touchscreen te tikken en druk op de knop zodat de bereiding kan beginnen. Zin in een grote kop koffie? Met de XL-functie geniet je in de ochtend met een simpele druk op de knop van een extra grote kop koffie (tot 300 ml).

BLUETOOTH-VERBINDING

Verbind je machine via Bluetooth met de NESCAFÉ Dolce Gusto-app en zet koffie zoals jij dat wilt. Pas de temperatuur en de tasgrootte van jkoffie aan en plan het bereidingsproces op voorhand in.

ESPRESSOBOOST

Deze innovatieve technologie bevochtigt de koffie nog voor het bereidingsproces van start gaat. Zo kan je een meer intense en geconcentreerde espresso maken wanneer je dat maar wil.

DELICATE BREW

Met deze bereidingswijze geniet je met een simpele druk op de knop van meer evenwichtige en aromatische koffie.

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met de Esperta blijft het koffiegruis in de capsule, waardoor je koffieruimte niet vuil wordt.

EXTRA GROTE WATERTANK

Met zijn eenvoudig verwijderbare 1,4 l watertank kun je meer van je favoriete dranken zetten, zonder dat je het water moet bijvullen.

WARM OF KOUD? ALLEBEI!

Met jouw Esperta kan je alle koffie maken waar jij zo van houdt, zoals ice cappuccino, onze nieuwe Cold Brew koffie, en zoveel meer. Geniet van het ontdekken.

HOGE DRUK

Dankzij ons hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

ONTKALKINGSWAARSCHUWING

Dankzij de ingebouwde automatische waarschuwing weet je precies wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. Zorg dat je apparaat zo goed als nieuw blijft en ontkalk als het aan/uit-knopje oranje oplicht.

5 MIN ECO-MODUS

Als jouw Esperta vijf minuten niet wordt gebruikt, dan zal de de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A-label voor energieverbruik).

Warm & Koud Veelzijdig

Jouw Mini Me capsulekoffiemachine is zo veelzijdig dat je er zelfs heerlijke koude dranken mee kan zetten, zonder enige moeite.

Automatisch

De compacte en automatische NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me koffiemachine heeft een modern design dat perfect bij jouw unieke stijl past. De Mini Me is beschikbaar in 4 kleuren en is maar 16 cm breed x 31 cm hoog x 24 cm diep.

ECO-MODUS

De handige eco-modus schakelt jouw NESCAFÉ Dolce Gusto Melody 3 koffiemachine uit als deze 5 minuten niet wordt gebruikt, waardoor hij een A-energielabel heeft gekregen.

Hogedruksysteem

Maak koffie van professionele kwaliteit met een dikke en zijdezachte cremalaag, dankzij het hogedruksysteem van het apparaat (tot 15 bar).

EEN ECHTE KOFFIEBAR IN HUIS

Klaar om koffie te zetten als een echte professional? De Esperta tilt jouw dagelijkse koffiepauze naar een hoger niveau, voor meer gebruiksgemak en een heerlijk gepersonaliseerde kop koffie.

Gewicht

2,7 kg

Hoogte

36,4 cm

Machineleverancier

Krups

Watt

1500 W

Watertank

1,4 l

DE TECHNISCHE KANT

Ontdek alle details van jouw machine.

Ik wil meer te weten komen over deze machine

Lengte

21,4 cm

Diepte

26,6 cm

Aanpassing dosering

Hendel

Volt

220 V

Garantie machine

2 jaar

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.