CAPSULES PROMO: GRATIS* 1 ONTKALKINGSKIT BIJ AANKOOP VAN 7 DOZEN CAPSULES NAAR KEUZE 

  • ACTIE MACHINE + CAPSULES: MINI ME PACK MET 62% KORTING* BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Ristretto Napoli 16 Capsules
Terug
NAPOLITAANSE INTENSITEIT
Proef deze typische compacte body met zijn warme, intens gebrande aroma's die schuilgaan onder een dikke, donkere cremalaag. Geniet van de langdurige nasmaak en ervaar de essentie van de Zuid-Italiaanse koffiecultuur.
Espresso

EEN STRALENDE PERSOONLIJKHEID

Je krijgt nooit genoeg van de unieke energie van Napels. En dat geldt ook voor de koffie hier. Geniet 's ochtends van onze intense en krachtige Espresso Napoli, of drink 'm net 's middags wanneer je een echt Italiaanse opkikker kan gebruiken.
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN HOOGSTAAND KOFFIE-TRIO

Nog voordat zijn Zuid-Italiaanse karakter wordt gevormd, start het verhaal van onze Espresso Napoli bij een pure premium blend van Arabica-koffiebonen en Robusta uit Oeganda, Brazilië en Colombia. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kuststreken tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige tonen.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!