CAPSULES PROMO: GRATIS* 1 ONTKALKINGSKIT BIJ AANKOOP VAN 7 DOZEN CAPSULES NAAR KEUZE 

  • ACTIE MACHINE + CAPSULES: MINI ME PACK MET 62% KORTING* BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Ristretto Ardenza 16 Capsules
Terug
WIL JE HET WAT PITTIGER?
Als je van intense smaakervaringen houdt, dan is dit wat voor jou. De sterke branding zorgt voor een smaakexplosie. Geniet van de krachtige body van deze intense koffie en laat de kruidige aroma's en de langdurige peperige smaak je wakker schudden!
Ristretto Ardenza

VOOR DE VURIGEN

Jij voelt je aangetrokken tot de spannende dingen in het leven. Net daarom is de Ristretto Ardenza de perfecte parner voor jou. 's Ochtends of na de lunch, laat je steeds weer opwekken door deze verrassende blend.
hotpoint-1
hotpoint-2

DE KRACHT VAN DRIE OORSPRONGEN

Om onze Ristretto Ardenza nog meer kracht te geven, hebben wij hem aangevuld met twee Arabica's van wereldklasse uit voornamelijk Ethiopië en Colombia en een rijke Vietnamese Robusta voor een energieke koffiereis. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige aroma's.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!