CAPSULES PROMO: GRATIS* 1 ONTKALKINGSKIT BIJ AANKOOP VAN 7 DOZEN CAPSULES NAAR KEUZE 

  • ACTIE MACHINE + CAPSULES: MINI ME PACK MET 62% KORTING* BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Barista 16 Capsules
Terug
EEN CREATIE IN BARISTASTIJL
Proef de vakkundigheid en de passie die worden benadrukt door de heldere zuurheid en de verfijnde citrusnoten van deze robuuste body. Krijg met slechts één druk op de knop een barista-masterclass en geniet van de beste resultaten.
Espresso Barista

ALS EEN ECHTE BARISTA

Voor jouw smaak is niets té gedurfd. Blijf trouw aan jezelf, met deze bijzonder krachtige en deskundig gemaakte espresso die de nadruk legt op originaliteit. Perfect voor wanneer je thuis werkt of er gewoon zin in hebt.
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN REIS LANGS ONBETREDEN PADEN

Reis mee met onze barista en ontdek de verborgen kant van twee Arabica's van wereldklasse uit Ethiopië en Brazilië aangevuld met een volle Vietnamese Robusta, voor een echt originele smaaksensatie. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze geweldige koffiebonen te telen en beschermen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kuststreken tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige tonen.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige en evenwichtige smaak rijk aan zuren. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!