Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Espresso 16 Capsules
LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR DE VERFIJNDE SMAAK
Onder deze verfijnde gouden cremalaag ligt een verrassend karaktervolle espresso met levendige tonen van granaatappel en ondertonen van gebrande walnoot. Maak je klaar om je zintuigen te ontwikkelen en te verrassen met deze klassieker dat zeker en vast geen zwak karakter heeft.
Espresso

DELICAAT EN LEVENDIG,
NET ALS JIJ

Voor zij die verfijndheid als een sterkte zien, is onze Espresso is de perfecte keuze. Geniet van dit kleine kopje koffie wanneer je 's ochtends gehaast bent, of geniet er juist wat langer van terwijl je bijpraat met een oude vriend.
hotpoint-1
hotpoint-2

GA OP REIS NAAR BRAZILIË EN COLOMBIA

Reis met ons mee en geniet van twee Zuid-Amerikaanse Arabica's van wereldklasse die medium zijn gebrand om hun prachtige aroma's te behouden. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige aroma's.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.