Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Cappuccino Skinny 16 Capsules
VRIJ VAN VET, NIET VRIJ VAN GENOT
Duik in deze heerlijk opgestoomde melk en ontdek een volle espresso die samen een perfect evenwichtige, zijdezachte cappuccino opleveren. En inderdaad, nog geen 50 calorieën!
Espresso

DE DROMERIGE SCHUIMLAAG WAAR JIJ ZO VAN HOUDT IN EEN LICHTERE VERSIE

Denk aan de geweldige smaak en de heerlijke schuimlaag van een cappucino. En stel je nu voor dat je er op elk moment van de dag van kan genieten, omdat het vetvrij is. Het blijft niet langer bij fantasie! Want hier is onze Cappuccino Skinny.
hotpoint-1
hotpoint-2

100% CAPPUCCINO, 100% ARABICA

Net zoals elke andere cappuccino, begint het voor onze Cappuccino Skinny ook bij goede koffie. Geniet van een pure premium blend van Arabica-koffie uit Zuid-Amerika en Oost-Afrika. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.