Loading...

Wegens een staking bij bpost zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden. We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

Deal koffiemachine: tot €40 korting* + 3 dozen van 16 capsules gratis*

PROMO: 8 dozen + 2 dozen gratis*! BESTEL HIER!

PROMO: 2 STARBUCKS mokken cadeau*. BESTEL HIER!

Bezig met laden...
 
Verlagen
Verhogen
Voeg een geldige hoeveelheid toe.
Terug

ONTDEK

PICCOLO XS

Piccolo XS Wit WEBSHOP

Koffiezetapparaat

Piccolo XS

De krachtige en compacte Piccolo XS past werkelijk overal! Zo heb je het volledige menu van jouw favoriete koffiebar altijd binnen handbereik. Bovendien heb jij dankzij het handmatige selectiesysteem de controle steeds in handen.

NOG IETS OM EEN KLEIN BEETJE MEER VAN TE HOUDEN

De Piccolo XS heeft een klein, modern ontwerp, maar kenmerkt zich toch groot in kwaliteit wat je niet zou verwachten van zo'n klein formaat. Geniet van al je favoriete dranken precies zoals jij ze graag hebt, dankzij het hogedruksysteem.

ENORME MOGELIJKHEDEN

Ontdek de kracht die in de Piccolo XS verscholen zit.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4

SPEEL & SELECTEER

Plaats de gekozen capsule in de machine, beweeg de hendel van de machine om de hoeveelheid water aan te passen en maak jouw perfecte drankje precies zoals jij het wilt, en dat in minder dan één minuut. 

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met de Piccolo XS blijven de koffiebonen in de capsule, waardoor jouw koffieruimte niet vuil wordt.

WARM OF KOUD? ALLEBEI!

Met jouw Piccolo XS kan je alle koffies maken waar jij zo van houdt, waaronder ice cappuccino's, onze nieuwe Cold Brew koffie, en zoveel meer. Geniet van het ontdekken.

HOGE DRUK

Dankzij onze hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

1 MIN ECO-MODUS

Als jouw Piccolo XS vijf minuten niet wordt gebruikt, dan zal de de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A-label voor energieverbruik).

Warm & Koud Veelzijdig

Jouw Mini Me koffiemachine is zo veelzijdig dat je er zelfs heerlijke koude dranken mee kan zetten, zonder enige moeite.

Automatisch

De compacte en automatische NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me koffiemachine met zijn moderne design past perfect bij jouw unieke stijl. De Mini Me is beschikbaar in 4 kleuren en is maar 16 cm breed x 31 cm hoog x 24 cm diep.

ECO-MODUS

De handige eco-modus schakelt jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine uit als deze 5 minuten niet wordt gebruikt, waardoor hij een A-energielabel heeft gekregen.

Hogedruksysteem

Maak koffie van professionele kwaliteit met een dikke en zijdezachte cremalaag, dankzij het hogedruksysteem van de machine (tot 15 bar).

EXTRA GEWELDIG

Geniet van een machine die de creatie van koffie naar een hoger niveau tilt, zonder veel ruimte in te nemen. 

Gewicht

2 kg

Hoogte

27,6 cm

Machine leverancier

Krups

Watt

1500 W

Watertank

0,8 l

DE TECHNISCHE KANT

Ontdek alle details van jouw machine.

Ik wil meer te weten komen over deze machine.

Lengte

13,6 cm

Diepte

26,6 cm

Aanpassing dosering

Hendel

Volt

220 V

Garantie machine

2 jaar

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.