Loading...
Bezig met laden...

De NESCAFÉ
Dolce Gusto manier

Stel je voor dat je thuis met één druk op de knop een kop kwaliteitsvolle koffie zou kunnen zetten...
Met NESCAFE Dolce Gusto beschik je over de veelzijdigheid van een koffiebarmenu en de vrijheid om elke drank te maken zoals jij dat wil!

High PressureHogedrukvoordeel

Dankzij ons hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke zijdezachte cremalaag. 

Hot or ColdWarm of koud? Allebei.

Maak warme koffies, chocoladedranken, thee, ice cappuccino's en onze nieuwe cold brew koffie in echte koffiebar-stijl.

FreshnessGeen geknoei, geen gedoe

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met NESCAFE® Dolce Gusto® blijft het koffiegruis in de capsule, waardoor jouw koffiehoek niet vuil wordt.

Eco modeEnergiebesparend

Elke machine beschikt over een eco-modus die de machine automatisch uitschakelt na enkele minuten van inactiviteit.

Wil je nog meer controle?

Of je nu op de knop wilt drukken zonder na te denken of de volledige controle wilt behouden, er is een machine die bij jou past

Automatisch

Geniet van dranken met een nauwkeurig intensiteitsniveau. Volg de instructies van onze deskundige barista's zoals vermeld op de capsule. Selecteer simpelweg de intensiteit en de machine doet de rest.

Handmatig

Met onze handmatige machines geniet je net zoals met automatische machine's van een kop koffie zoals jij het graag hebt. Stel eenvoudig de hoeveelheid water in door de hendel te verzetten.

De beste kwaliteit.

Nu, op naar waar het allemaal om gaat. Elke kop die je zet, begint bij 's werelds beste koffiebonen. Als het namelijk om smaak en aroma gaat, is alleen het beste goed genoeg voor jou.

Duurzaam aangekocht

Elke boon is duurzaam aangekocht met een herkomst van wereldklasse, voordat deze zorgvuldig gemengd, geroosterd en gemalen wordt .

Nauwkeurig verzegeld

De gepatenteerde slimme capsule houdt de oorspronkelijke versheid en aroma's binnen, waardoor je kan genieten van een volledige koffie-ervaring.

Slok voor slok

Dankzij de rechtstreekse waterstroom van de capsule naar de kop smaakt elke drank heerlijk vers, zonder dat je de restsmaak hebt van vorige dranken.

Kwaliteit begint bij het begin. Ontdek elke stap in de reis van de koffieboon naar de kop.

Duurzaamheid bij elke stap.

 

Jij toont je liefde voor de planeet op je eigen manier. Net als wij. We hebben het Nescafé Plan gelanceerd om de duurzame teelt, productie en consumptie van onze koffie te verzekeren. Kom meer te weten over wat we al hebben gedaan, wat er momenteel gebeurt en wat de toekomst nog in petto heeft.

Meer informatie

10% KORTING

WACHT OP JE

Meld je nu aan voor een heerlijke welkomstaanbieding.