Loading...
Bezig met laden...

Deelnemende toestellen

Hoe geniet je van dit voordeel?

01

Koop je deelnemend NESCAFÉ Dolce Gusto toestel in een deelnemend winkelpunt.

03

SMS
HAPPYCOFFEE23-NL
NAAR +32 460 21 35 80

Scan de QR code hierboven

02

Koop je 2 favoriete dozen van 16 NESCAFÉ Dolce Gusto capsules in de winkel van je keuze of op dolce-gusto.be​

04

Volg de stappen om de terugbetaling van € 40 of € 20 op het bedrag van je toestel (afhankelijk van het model van het aangekochte toestel) te ontvangen alsook de terugbetaling van je 2 NESCAFÉ Dolce Gusto dozen van 16 capsules naar keuze te ontvangen.

Belangrijk!

Hou een kopie van je aankoopbewijs van jouw koffetoestel (aankoopfactuur of kassaticket) goed bij alsook je kassaticket van je 2 aangekochte dozen capsules van 16 capsules om de aanvraag in te dienen.

Klik hier om jouw aanvraag in te dienen


ACTIEVOORWAARDEN

*Actie enkel geldig bij aankoop van een deelnemend NESCAFÉ Dolce Gusto toestel van 02/11/2023 t.e.m. 31/01/2024 in een van de deelnemende winkelpunten in België en G.H. Luxemburg.

Deze actie is niet geldig bij aankoop van een toestel op de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto.

Aanbod in de vorm van terugbetaling.

NESCAFÉ Dolce Gusto vergoedt je het bedrag van 2 NESCAFÉ Dolce Gusto dozen van 16 capsules aangekocht in een winkel naar keuze en
• € 40 op het bedrag van het toestel vermeld op je kassaticket voor de Genio S+, Genio S Touch en Infinissima Touch toestellen.
• € 20 op het bedrag van het toestel vermeld op je kassaticket voor de Piccolo XS, Infinissima, Genio S en Mini Me toestellen.

Aanbevolen verkoopprijs door leverancier Groupe SEB België. Distributeurs/detailhandelaren zijn zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de verkoopprijs.

De terugbetaling wordt uitgevoerd op een geldig Belgisch of Luxemburgs bankrekeningnummer.

De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties en/of aanbiedingen.

De 2 dozen van 16 capsules kunnen gekocht worden in de winkel van je keuze of via de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto www.dolce-gusto.be

Deze actie is niet geldig op de «Starbucks® by NESCAFÉ Dolce Gusto» capsules, de 30 NESCAFÉ Dolce Gusto capsules en de voordeelpacks.

Alle aanvragen dienen uiterlijk op 14/02/2024 in ons bezit te zijn.

Aanbieding voorbehouden aan consumenten met uitzondering van handelaren, wederverkopers en andere tussenpersonen.

Door je verzoek in te dienen, accepteer je de bovenstaande voorwaarden en bevestig je dat je ons privacybeleid op www.dolce-gusto.be/protection-des-donnees gelezen hebt.

Ondervind je problemen
Neem contact op met onze :

+32 2 529 55 13 (België)

info@hashting.com