Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

Cadeautip: 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

2 STARBUCKS Holiday mugs cadeau*! BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Terug

ONTDEK

GENIO S BASIC

Genio S Automatisch Wit

Koffiemachine

Genio S Basic

Automatisch | Kleur | 220V

Het is nog nooit zó gemakkelijk geweest om koffie te bereiden exact zoals jij het wilt. Met de Genio S kies je zelf het volume van je koffie en met een simpele druk op de knop geniet je van een grote verscheidenheid aan heerlijke dranken met de kwaliteit van een koffiebar. Dankzij het compacte design past hij in alle keukens.

HET CREËREN VAN JOUW PERFECTE KOFFIE
WORDT KINDERSPEL

Dankzij de intuïtieve ledring en de XL-functie kan je de grootte van jouw drankje eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Het is zo makkelijk, echt iedereen kan het.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN AAN JOUW WENSEN

Ontdek de belangrijkste functies van deze ultracompacte koffiemachine.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 MIN ECO-MODUS

Als jouw Genio S één minuut niet wordt gebruikt, dan zal de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A+ label voor energieverbruik).

ONTKALKINGSWAAR-SCHUWING

Dankzij de ingebouwde automatische waarschuwing weet je precies wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. Zorg dat je apparaat zo goed als nieuw blijft en ontkalk als het aan/uit-knopje oranje oplicht.

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met jouw Genio S blijft het koffiegruis in de capsule, waardoor je koffieruimte niet vuil wordt.

HOGE DRUK

Dankzij onze hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

WARM OF KOUD? ALLEBEI!

Met jouw Genio S kan je alle koffie, chocolademelk en thee maken waar jij zo van houdt. En vergeet natuurlijk onze ice cappuccino's, ice tea's en onze nieuwe cold brew koffie niet. Geniet van het ontdekken.

SPEEL, SELECTEER & GA VOOR XL

Heel simpel: plaats je gekozen capsule in de machine, selecteer het gewenste volume door op de intuïtieve ledring te tikken en druk op de knop zodat de bereiding kan beginnen. Zin in een grote kop koffie? Met de XL-functie geniet je met een simpele druk op de knop van een extra grote kop koffie in de ochtend (tot 300 ml).

Warm & Koud Veelzijdig

Jouw Mini Me koffiemachine is zo veelzijdig dat je er zelfs heerlijke koude dranken mee kan zetten, zonder enige moeite.

Automatisch

De compacte en automatische NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me koffiemachine met zijn moderne design past perfect bij jouw unieke stijl. De Mini Me is beschikbaar in 4 kleuren en is maar 16 cm breed x 31 cm hoog x 24 cm diep.

ECO-MODUS

De handige eco-modus schakelt jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine uit als deze 5 minuten niet wordt gebruikt, waardoor hij een A-energielabel heeft gekregen.

Hogedruksysteem

Maak koffie van professionele kwaliteit met een dikke en zijdezachte cremalaag, dankzij het hogedruksysteem van het apparaat (tot 15 bar).

KOFFIE MAKEN 
WORDT ZO WEL HEEL MAKKELIJK

De Genio S is ontworpen om bij elke stijl en bij elk budget te passen. Dankzij zijn capaciteiten en gebruiksgemak wordt jouw ochtend een stuk makkelijker – en lekkerder. 

Gewicht

2,0 kg

Hoogte

37,3 cm

Machine leverancier

Krups

Watt

1500 W

Watertank

0,8 l

DE TECHNISCHE KANT

Ontdek alle details van jouw machine.

Ik wil meer te weten komen over deze machine.

Lengte

11,2 cm

Diepte

28,6 cm

Aanpassing dosering

Hendel

Volt

220 V

Garantie machine

2 jaar

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.