Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Absolute Origins Colombia Bio 12 Capsules
EEN PIEK VOL SMAKEN
Op de steile hellingen van het Sierra Nevada-gebergte met zijn gevarieerde klimaat, wonen de afstammelingen van de Tayrona-stam. In dit heilige land wordt deze unieke en biologische koffie op traditionele wijze geteeld. Geniet van de onthullende en zeer aromatische kenmerken met aroma's van geroosterde amandelen, nootmuskaat en gerst.

PUUR CREATIEF

De Tayrona-stam was artistiek erg creatief en die energie voel je in deze pure en intense biologische koffie die van hun land komt. Ben je op elk moment van de dag klaar voor een meesterwerk?
hotpoint-1
hotpoint-2

REIS NAAR HET HEILIGE LAND VAN DE TAYRONA'S

Op deze historische gronden groeit onze 100% biologische Arabica, waar de bonen hun kenmerkende aroma's ontwikkelen. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.