Loading...
Bezig met laden...

Reis mee naar verre landen met ons assortiment biologisch koffies Absolute Origins!


Colombia

Lungo

Intensiteit

Mexico

Grande

Intensiteit

Peru

Expresso

Intensiteit
NESCAFÉ® Dolce Gusto® heeft zorgvuldig biologisch geteelde koffiesoorten geselecteerd met een uitgesproken en unieke smaak. Deze biologische teelt combineert de beste milieuvriendelijke praktijken, een hoge mate van biodiversiteit en natuurlijke bronnen om je een koffie van topkwaliteit te bieden. NESCAFÉ beheerst de kennis van het branden, percoleren en drogen om de fantastische smaak naar boven te halen.​


3 biologische koffiebonen uit Latijns-Amerika

Begin aan een reis naar het hart van Latijns-Amerika. NESCAFÉ® Dolce Gusto® heeft koffiebonen van hoge kwaliteit geselecteerd uit 3 specifieke regio's die bekend staan om hun expertise op het gebied van koffieteelt.​

VOL VAN SMAAK MET TONEN VAN PRUIMEN EN GEROOSTERDE HAZELNOTEN​ MEXICO CHIAPAS

MEXICO CHIAPAS

In de Mexicaanse regio Chiapas worden deze biologische koffiebonen gerijpt in de schaduw van weelderige bladeren. Deze langzame rijping geeft ze een vol aroma met heerlijke toetsen van geroosterde hazelnoten en pruimen


  • · Sterke, volle koffie
  • · Aroma's van geroosterde hazelnoot en pruimen

VOL VAN SMAAK MET TONEN VAN KARAMEL EN EN GEROOSTERDE HAZELNOTEN​ COLOMBIA SIERRA NEVADA

COLOMBIA SIERRA NEVADA

Geteeld in de steile heuvels van de Sierra Nevada bergen, op het land van de inheemse gemeenschap van Tayrona. Dit als heilig beschouwde, ongerepte land is ideaal voor het telen van biologische koffie.


  • · Zacht en fluweelachtig 
  • · Aroma's van zoete karamel en geroosterde noten

VOL VAN SMAAK MET GEROOSTERDE EN HOUTACHTIGE AROMA’S​ PERU CAJAMARCA

PERU CAJAMARCA

Geteeld in de hooglanden van Noord-Peru via een unieke traditie genaamd ‘Minga’ die eerlijke handel en economie bevordert.


  • · Rijke, dikke body
  • · Geroosterde en houtachtige aroma’s​
  • · Subtiele tonen van zwarte bessen

De Grande Mexico koffie uit het bio Absolute Origins assortment is gemaakt van biologische Arabica en Robusta koffiebonen. Deze bonen worden gedurende langere tijd gerijpt in de schaduw van weelderige bladeren in de Mexicaanse regio Chiapas waardoor de kracht van de aroma's wordt geaccentueerd. Ontdek deze volle koffie met tonen van geroosterde hazelnoten en pruimen.

De Lungo Colombia koffie uit het bio Absolute Origin assortiment is van uitzonderlijke kwaliteit en wordt geteelt inhet heilige land van de inheemse Tayrona gemeenschappen. Hij wordt gekenmerkt door een zachte en fluweelzachte body en karakteristieke noten van geroosterde amandelen, nootmuskaat en gerst.

De Espresso Peru uit het bio Absolute Origin assortiment is 100% Arabica koffie en afkomstig van de hooglanden in de Noord-Peruaanse provincie Cajamarca. De meesterlijke branding resulteert in een rijke, dikke body en ontwikkelt intense en unieke aroma's van hout en zoethout, met subtiele toetsen van roze peper en zwarte bes.