You have reached the website

THE MODERN ART OF COFFEE

Wie zei dat kwaliteitskoffie enkel voor koffiebars bestemd was? Onze NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules en machines werden zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk de lekkerste en mooiste drankjes te kunnen bereiden.

Vergeet die ochtendrush om nog snel je favoriete koffie on the go op te pikken; alle stevige espresso's, rijkelijke latte machiato's, heerlijke thees en verrukkelijke chocolademelk wachten op jou op het werk.

Ontdek de moderne koffiekunst:

CREEËR EEN MEESTERWERK 

DE WETENSCHAP ACHTER DE KUNST 

ORIGINEEL DESIGN VOOR OP HET WERK 

KOFFIE DOOR EXPERTS 

CREEËR EEN MEESTERWERK

Wat ook je stijl is, onze machines - met hun 15 bar druk- bieden alles wat je nodig hebt om heerlijke dranken van hoge kwaliteit te bereiden.

ONTDEK ONS ASSORTIMENT VAN DRANKEN 

 

DE WETENSCHAP ACHTER DE KUNST

Net als een succesvol bedrijf, is een kwaliteitskoffie geen kwestie van toeval.

Onze intelligente capsules maken het mogelijk de druk in functie van elke drank aan te passen om zo een heerlijke perfectie te garanderen.

Wanneer de capsule geplaatst wordt, wordt het bovenste membraan doorboord. Het water wordt onder hoge druk de capsule ingebracht...

1

...en wordt homogeen binnen de capsule verspreid waardoor de gebrande koffie optimaal bevochtigd wordt.

2

Onder de uitgeoefende druk wordt het aluminium membraan daarop op een schijfje geduwd waardoor de koffie in uw kopje kan stromen.

3

EEN STUKJE DESIGN OP DE WERKVLOER

We werken samen met een toonaangevende fabrikant van koffiemachines om stijlvolle machines aan te bieden die artistiek ontwerp en cutting-edge technologie combineren.

Fantastische dranken bereiden was nooit zo eenvoudig

ONTDEK ONZE MACHINES

KOFFIE DOOR EXPERTS

Enkel uit de beste koffiebonen komt een meesterwerk voort.

We doen graag net dat ietsje meer om ervoor te zorgen dat u op uw werk keer op keer kan genieten van koffies van hoge kwaliteit met een uitstekende smaak.

Onze koffiebonen worden zorgvuldig voorbereid alvorens gemalen en verpakt te worden in onze innovatieve capsules, klaar om de nieuwe favoriet op uw werkvloer te worden.