Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Coconut Macchiato Vegan 12 Capsules
VERFRISSEND EXOTISCH
Bij het ontdekken van deze soepele macchiato met een tropische touch, zal je je erover verbazen dat deze koffie lactosevrij is. Geniet van een nieuw heerlijk alternatief voor koffie met melk, vol smaak en die je in enkele seconden thuis kan zetten.

OOK ZO'N ZIN IN DIVERSITEIT?

Een exotische en schuimige toevoeging aan ons macchiato aanbod op basis van plantaardige ingrediënten! Als je zin hebt in verandering, gewoon omdat het kan, dan hoef je niet verder te zoeken. Hier is onze Coconut Macchiato. Vegan en smaakvol, niets meer & niets minder dan dat. Probeer onze Coconut Macchiato en reis tijdens je pauze af naar de tropen, wanneer je maar wilt!
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN EN AL KWALITEIT

De kern van onze Coconut Macchiato bestaat uit een zorgvuldig gekozen blend van bonen uit Zuidoost-Azië. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige aroma's.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.