PROMO: Ontvang GRATIS* 3 dozen van onze Absolute Origins  bij aankoop van 9 dozen capsules naar keuze! 

PROMO -50% KORTING* op de 2e doos* bij aankoop van 2 identieke dozen van 30 capsules BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Cappuccino 16 Capsules
EEN KOFFIEKLASSIEKER, GEWOON THUIS
Lepel door het enigszins zoete, heerlijke bovenste laagje en ontdek een aromatische espresso met dik schuimlaagje. Intens, romig en trouw aan zijn roots. En dat met één druk op de knop.

GA EVEN EVEN NAAR BUITEN

Elke dag vroeg op? Dan kun je in ochtend wel een duwtje in de rug gebruiken voor je aan een drukke dag begint. Neem je cappuccino in de hand, zet je voeten op de grond, neem een slokje en ga even naar buiten, open je hart... en geniet van een rustig moment. Deze snel te bereiden klassieker is jouw perfecte bondgenoot.
hotpoint-1
hotpoint-2

WERELDBEROEMD

 

We combineerden twee premium Arabica's uit Colombia en Brazilië met een intense Robusta uit Vietnam, voor een espresso afgewerkt met romige melk.Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

 

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug