Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Cappuccino 16 Capsules
EEN KOFFIEKLASSIEKER, GEWOON THUIS
Lepel door het enigszins zoete, heerlijke bovenste laagje en ontdek een aromatische espresso met dik schuimlaagje. Intens, romig en trouw aan zijn roots. En dat met één druk op de knop.

GA EVEN EVEN NAAR BUITEN

Elke dag vroeg op? Dan kun je in ochtend wel een duwtje in de rug gebruiken voor je aan een drukke dag begint. Neem je cappuccino in de hand, zet je voeten op de grond, neem een slokje en ga even naar buiten, open je hart... en geniet van een rustig moment. Deze snel te bereiden klassieker is jouw perfecte bondgenoot.
hotpoint-1
hotpoint-2

WERELDBEROEMD

 

We combineerden twee premium Arabica's uit Colombia en Brazilië met een intense Robusta uit Vietnam, voor een espresso afgewerkt met romige melk.Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

 

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.