Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

Cadeautip: 9 dozen capsules + 1 Piccolo XS machine voor €69,99*

Krijg een GRATIS TRAVELMUG*.BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Voordeelverpakking Café au Lait XL 90 capsules
DE PERFECTE BALANS
Ontdek deze intens gebrande blend met subtiele tonen van graan, afgewerkt met het heerlijke schuimlaagje waar onze Café au Lait bekend om staat.
Café au Lait

WIJ HEBBEN ALLEMAAL
EEN KOFFIE EN EEN KNUFFEL NODIG IN DE OCHTEND

Op een drukke dag is het altijd fijn om een ​​geruststellend moment te vinden. Begin je ochtend rustig met ons heerlijke Café au lait. Klaar om de dag te beginnen?
hotpoint-1
hotpoint-2

BETER SAMEN

Het geheim van een goede Café Au Lait zit 'm in de allerbeste ingrediënten. Daarom gebruiken wij soepele, volle melk en gedurfde Robusta-koffiebonen. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug
Verlagen
Verhogen
Voeg een geldige hoeveelheid toe.