Vanwege het Coronavirus en Brexit is ons assortiment tijdelijk beperkt, daarvoor onze excuses. Als je favoriete koffie even niet meer verkrijgbaar is, kan je onze andere heerlijke soorten ontdekken!

You have reached the website

Mini Me Rood Zwart Automatisch van Krups®

De Mini Me automatische capsule koffiemachine is een modern en functioneel apparaat, dat dankzij zijn compacte design in elke keuken past.

€ 99,00
99,00
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Garantie
  • Reviews
  • Specificaties

De Mini Me is een compacte automatische capsule koffiemachine met een onderscheidend design. Het apparaat is 16cm (B) x 31cm (H) x 24cm (D).

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de capsulehouder en creëer het perfecte drankje met een eenvoudige beweging van de vinger.
Dankzij het hogedruksysteem tot 15 bar kun je met de Mini Me van een professioneel kopje koffie genieten met een fluwelen cremalaag van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Onze gepatenteerde NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules zijn hermetisch afgesloten en garanderen de versheid van de koffie voor een rijke en aromatische koffietas.
Kies uit meer dan 40 kwaliteitsvolle koffievariëteiten gaande van intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's tot zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
De flexible Mini Me capsule koffiemachine bereidt niet alleen warme, maar ook verrukkelijke koude dranken.
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering op vlak van energieconsumptie.
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine.
Winnaar van de « Red Dot design award 2015 ».
Winnaar van de « IF design award 2015 ».

Klik op onderstaande link om de handleiding te downloaden

Garantie - Krups®
Alle producten van Krups® en NESCAFÉ® Dolce Gusto® vallen onder de garantie (beide merken moeten op de machine vermeld staan).
Wat valt onder de garantie?
Wij garanderen dat ieder apparaat vrij is van mechanische en elektrische defecten. Eventuele defecten of schade die onder deze garantie vallen kunnen enkel gerepareerd worden in onze fabriek of in één van de door ons geautoriseerde service centers. De garantie is alleen geldig wanneer het apparaat is gebruikt volgens de bijgesloten gebruiksaanwijzing en tijdens het gebruik op een wisselstroom (AC) circuit was aangesloten. Deze garantie geldt niet voor schade die tijdens het transport is opgelopen. In het geval dat het product vervangen of teruggestuurd wordt, moet de machine aangetekend verstuurd worden samen met een geldig aankoopbewijs. Het gerepareerde of nieuwe model wordt op kosten van de organisatie teruggestuurd.
Hoe lang loopt de garantieperiode?
De garantie is twee (2) jaar geldig vanaf de aanschafdatum zoals aangegeven op de aankoopbon en is enkel geldig bij de originele koper.
Wat valt niet onder de garantie?
De garantie is niet geldig bij defecten of schade aan het apparaat die het resultaat zijn van reparaties of aanpassingen die niet door onze fabriek of geaffilieerde service centers zijn gedaan. De garantie is ook niet geldig op apparaten die blootgesteld zijn aan oneigenlijk gebruik, verkeerd gebruik, nalatigheid of ongelukken. Schade die per ongeluk is toegebracht tijdens het gebruik van het apparaat of schade die buiten het contract of de garantie valt wordt ook niet vergoed onder de garantie. De garantie is ook niet geldig op apparaten die niet meer naar behoren werken vanwege het niet of niet genoeg ontkalken van het apparaat. De garantie vervalt ook wanneer het apparaat niet op de juiste manier zoals aangegeven door de bijgesloten fabriekshandleiding is ontkalkt.
Hoe maak ik gebruik van de service?
Wanneer reparatie nodig is kun je contact opnemen met NESCAFÉ® Dolce Gusto® middels 0800 93 217 of het contact formulier op onze website: https://www.dolce-gusto.be.
Deze garantie geldt als extra voordeel zonder de wettelijke rechten van de consument te beïnvloeden. De bovengenoemde commerciële garantie gaat voor andere commerciële garanties. Alle commerciële garanties zijn gelimiteerd tot bovengenoemde garantieperiode. Krups®/NESCAFÉ® Dolce Gusto® geven geen ander persoon of bedrijf het recht op aansprakelijkheid van de verkoop of gebruik van de apparaten.

2 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(5.00 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(2 reviews)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

2 beoordelingen

2 Artikel(en)

per pagina
Handig

kort gezegt makkelijk en compact in gebruik.

Beoordeling door tinneke (Geplaatst op 29-01-2019)
Uitstekende koffiezetmachine , uiterst eenvoudig in gebruik en mooi

Machine voldoet volledig aan mijn verwachtingen Leuke eindejaarsactie ! Thnx

Beoordeling door Mark (Geplaatst op 30-01-2017)

2 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Fabrikant van machine Krups
Machinemodel Mini Me
Capaciteit van het waterreservoir 0.8 l
Capsulebakje Nee
Ontkalkingswaarschuwing Nee
kleur Kers
Gewicht toestel ~2.5 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja