You have reached the website

ALLE OGEN GERICHT OP HET STIJLICOON VAN UW WERK

We willen dat je elke dag van zalige koffie kan genieten op je werk met je NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine. Hier vind je alles wat je moet weten voor optimale prestaties van je nieuwe blikvanger op het werk.

Haal het beste uit je koffiemachine op het werk:

MACHINE ONDERHOUD

GEBRUIKSAANWIJZINGEN EN HANDLEIDINGEN

EEN MODERNE KIJK OP HEERLIJKE SMAKEN

Af en toe hebben we allemaal nood aan een moment om ons op te frissen van de dagelijkse sleur van het werk. Je NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine is geen uitzondering. Er zijn drie eenvoudige manieren waarop je machine in topconditie kan houden, zodat je werk nooit zonder verse en inspirerende koffie valt.

1

JE MACHINE ONTKALKEN

Ontkalk en je machine gaat langer mee! Om alle smaken van je dranken te behouden, kan je in een mum van tijd kalkaanslag neutraliseren dankzij onze speciale kit. Doe dit 2-3 keer per jaar. Bekijk onze demonstratievideo:

RAADPLEEG DE FAQ MACHINES 

CONTACTEER ONS 

2

UW MACHINE DEBLOKKEREN

Gebruik af en toe, voor een betere doorstroming, de pin die in de doos werd meegeleverd of achter het waterreservoir zit, om de kalkaanslag in de naald onder de kop van je Nescafé® Dolce Gusto® machine te verwijderen. Bekijk daarvoor eerst onze video:

MEER INFORMATIE NODIG?

We hebben een overvloed aan informatie om je het meeste uit je NESCAFÉ® Dolce Gusto® machine te laten halen. Je kan hier gebruiksaanwijzingen, garanties en een snelstartgids vinden, zodat je ook op kantoor van de moderne kunst van koffie kan genieten.