You have reached the website

Travel Mug Framboos

Blijf onderweg genieten van jouw favoriete NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie met de gloednieuwe Travel Mug. Zo blijven jouw dranken ook buitenshuis op de juiste temperatuur en geniet jij van je koffie zoals je hem het liefste hebt. De beker is niet geschikt voor de vaatwasmachine of magnetron.


 Valeur: 19,90€

€ 1,00
1,00
1
Set of items
  • Gegevens
  • Reviews

Geniet onderweg van je ochtendkoffie met onze stijlvolle & praktische Travel Mug.  Dankzij zijn capaciteit van 310ml, is hij perfect om koffie van elk formaat warm te houden, zelfs een extra grote Grande Morning. Dus of je nu geniet van een Cappuccino, een Lungo of een Grande Morning onderweg: het is tijd om je nieuwe, stijlvolle reisgenoot te ontmoeten voor op weg naar kantoor.

 

Geweldige koffie voor onderweg: Blijf onderweg genieten van jouw favoriete NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie met onze gloednieuwe Travel Mug. Zo blijven jouw dranken ook buitenshuis op de juiste temperatuur en geniet jij van je koffie zoals je hem het liefste hebt.


Geniet extra lang:  met zijn 310ml-capaciteit kan je nieuwe Travel Mug gemakkelijk je koffie warm houden, of je nu van een Lungo, Latte Macchiato en Cappuccino houdt of eerder een extra grote Grande Morning verkiest.

 

Makkelijk en overal drinken: het deksel is ontworpen voor ultiem koffiegenot onderweg, je hoeft je dus geen zorgen te maken over koffievlekken.

 

De beker is niet geschikt voor de vaatwasmachine of microgolf.

 

Waarde: 19,90€

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.