You have reached the website

Marrakesh Style Tea 16 capsules   +€ 0,00
CHOCOCINO® Caramel 16 capsules   +€ 0,00
Latte Macchiato 16 capsules   +€ 0,00
Flat White 16 capsules   +€ 0,00
Cappuccino Intenso 16 Capsules   +€ 0,00
Ristretto Ardenza 16 capsules   +€ 0,00
Espresso Intenso 16 capsules   +€ 0,00
Grande Mexico Bio 12 Capsules   +€ 0,00
Lungo Intenso 16 capsules   +€ 0,00
Lungo 16 capsules   +€ 0,00
Infinissima Manual Cosmic Grey   +€ 0,00

*Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 49,00

Terug naar productgegevens

Pack Infinissima + 10 dozen

*** ACTIE VOORBIJ ***


Koop dit pakket met een handmatige INFINISSIMA Cosmic Grey koffietoestel en 156 capsules (132 drankjes) voor slechts €49!*


Dit is het ideale pakket om de diverse variëteiten van het Nescafé Dolce Gusto assortiment te ontdekken. Van een evenwichtige Lungo tot een smeuïge Cappuccino of een krachtige Espresso Intenso, het is telkens puur genieten! En dat allemaal aan een uitzonderlijk voordelige prijs!


Maximum 1 pack per account.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,00

 • Gegevens
 • Reviews

Voor dit pack* (1 handmatige INFINISSIMA Cosmic Grey + 10 dozen capsules*) betaal je slechts €49* ipv €122,70 je geniet maw van 60% korting.

 

*Deze actie is geldig t.e.m. 31/12/2019, enkel geldig in België op www.dolce-gusto.be. 1 pack per account. Actie geldig zolang de voorraad van 1000 packs strekt. De actie is voorbehouden voor particulieren en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, promoties of cashback acties. Het pack bestaat uit een handmatige INFINISSIMA Cosmic Grey machine en een pakket van 10 dozen van 12 of 16 capsules: Lungo, Cappuccino of Cappuccino Intenso, Ristretto Ardenza, Lungo Intenso, Flat White, Grande Mexico, Latte Macchiato, Espresso Intenso, Chococino Caramel, Marrakech Tea.  In het geval dat een van de 10 referenties niet langer beschikbaar is, wordt de referentie vervangen door een vergelijkbare referentie van dezelfde waarde.

 

Hieronder vind je de samenstelling van de voordeelverpakking:

 • 1x   Infinissima Manual Cosmic Grey

  Onze handmatige, zwarte INFINISSIMA® NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine biedt u een oneindige hoeveelheid koffiemogelijkheden dankzij de verwijderbare 1,2L watertank. Beschikbaar in 3 kleuren.
  • Gegevens
  • Specificaties

  De Infinissima koffie machine, met zijn smalle en unieke design, is onze meest verrassende machine tot nu toe. Geniet gemakkelijk van een oneindige hoeveelheid koffie mogelijkheden, dankzij de verwijderbare 1,2L water tank en het unieke roterende druip systeem.

  Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

  Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

  Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

  Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Infinissima TM van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

  Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

  De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

  Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hoge kwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
  Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Infinissima™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
  Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
  Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
  Icoon van de ontkalking alarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

  Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima™ machine, klik hier

  Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio rood en bereide koffie producten

 • 1x   Lungo 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo: een evenwichtige, medium geroosterde koffie met volle, krachtige smaak en een intensiteit van 6 op 9.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo, een evenwichtige medium geroosterde koffie. De kracht en complexiteit van een espresso in een grotere koffie (120ml) met een rijk cremalaagje. Geniet van de complexe smaak van koffie en de subtiele tonen van zwarte bessen. Intensiteit 6 op 9.
  Lungo is een 100% Arabicamix van Zuid-Amerikaanse en Oost-Afrikaanse bonen. Onze koffie-experten hebben het rooster- en malingsproces precies zo aangepast dat de juiste balans van smaken en aroma's in een capsule van 120ml passen.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Lungo.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 koppen Lungo kunt maken.
  Ingrediënten:
  Gemalen gebrande koffie
 • 1x   Cappuccino Intenso 16 Capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino Intenso, een intense, donker geroosterde espresso, gecombineerd met de zachte smaak van stevig en vol melkschuim.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino Intenso is een intense, donker geroosterde espresso gecombineerd met de zachte smaak van stevig en vol melkschuim. De dark-roast koffiebonen behouden hun krachtige aroma's in combinatie met het volle melkschuim, voor een extra intens cappuccino moment.
  Onze getalenteerde koffiemakers hebben onze NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cappuccino Intenso geperfectioneerd met premium koffiebonen uit Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië. Deze blend werd donker geroosterd zodat de krachtige aroma's zich kunnen ontplooien. Zo geniet je van een krachtige Cappuccino waar je meteen zal van houden.
  Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Eerst stop je de (witte) melkcapsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachine. Herhaal dit met de (bruine) koffiecapsule en geniet meteen van je perfecte Cappuccino Intenso.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 8 koffie- en 8 melkcapsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 8 kopjes Cappuccino Intenso kunt maken.
  Voedingswaarde-informatiePer 100 gPer 100 mlPortie*% GDA
  Energie 1745 kJ
  418 kcal
  152 kJ
  36 kcal
  363 kJ
  87 kcal
   
  Vetten 20 g 1,7 g 4,1 g 4%
  waarvan verzadigde verzuren 10,1 g 0.9 g 2,1 g 11%
  Koolhydraten 35 g 3,5 g 8,4 g 3%
  waarvan suiker 23.1 g 2,3 g 5.6 g 6%
  Vezels 14,9 g 0,4 g 0.9 g  -
  Eiwitten 17,1 g 1,5 g 3,7 g 7%
  Zout 0.44 g 0.04 g 0.10 g 2%

  Ingrediënten:

  Volle melkpoeder (82,4%)
  suiker
  gemalen gebrande koffie
  bevat mogelijk soja


  *Apport de référence pour un adulte-type (8400kJ/2000kcal)

 • 1x   Ristretto Ardenza 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza, een intens geroosterde koffie met rijke, krachtige koffiearoma's. Intensiteit van 11.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Ardenza, een intens geroosterde koffie met krachtige koffiearoma's, een volle body en een fluweelzachte cremalaag. Een heerlijke smaak van zoet gedroogd fruit met een vleugje zoethout en jeneverbes.
  Deze sterke ristretto met diepe, houtige toetsen en een vleugje zoethout werd intens geroosterd om zijn kracht tot uiting te laten komen.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Ristretto Ardenza.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 koppen Ristretto Ardenza kunt maken.
  Ingrediënten:
  Gemalen gebrande koffie
 • 1x   Lungo Intenso 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo Intenso: een intense en langdurig gebrande koffie. Met een intensiteit van 9 op 9, heeft de Lungo Intenso het unieke en sterke karakter van een espresso in een grotere tas (180 ml) met een rijke cremalaag.

  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo Intenso, een intense en langdurig gebrande koffie. De kracht en complexiteit van een espresso in een grote koffie (180ml) met een rijk cremalaagje. Geniet van de bittere chocolade- en graanaroma's die uitstekend matchen met de melk voor een romig en intense belevenis. Intensiteit 6 op 9.
  Lungo Intenso is een creatieve Braziliaanse mix van Arabica en Robusta. Geroosterd en gemalen door experten om de intensiteit en volle body vrij te laten komen en het rijke aroma te behouden in een grote capsule.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Lungo Intenso.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 koppen Lungo Intenso kunt maken.
  Ingrediënten:
  Gemalen gebrande koffie
 • 1x   Flat White 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Flat White, de meest fluweelachtige melkkoffie van het zuidelijk halfrond!
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  De Flat White, ontstaan in Australië en Nieuw-Zeeland, dankt zijn reputatie aan de fijne, fluweelzachte melk, die voorzichtig in een sterke Espresso is gegoten, waardoor de unieke, zachte textuur van deze koffie ontstaat. Ontdek onze romige Flat White in het comfort van je eigen huis en geniet van de heerlijke zoete, karamelsmaak.
  Onze koffie-experten hebben deze intense koffiemelange medium geroosterd die perfect combineert met de volle melk, waardoor er een romige & fluweelachtige koffie ontstaat.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Flat White.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 kopjes Flat White kunt maken.
  Voedingswaarde informatie Per 100 g Per 100 ml Per portie (180 ml) % RI*
  Energie 1780 kJ 117 kJ 208 kJ 2%*
  425 kcal 28 kcal 50 kcal  
  Vetten 19.7 g 1.3 g 2.3 g 3%*
  waarvan verzadigde vetzuren 12.0 g 0.8 g 1.4 g 7%*
  Koolhydraten 36.8 g 2.4 g 4.3 g 2%*
  waarvan suiker 33.3 g 2.2 g 3.9 g 4%*
  Vezels 4.3 g 0.3 g 0.5 g
  Eiwitten 19.7 g 1.3 g 2.3 g 5%*
  Zout 0.83 g 0.05 g 0.10 g 2%*

  *Reference-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)


  Ingrediënten

  Volle melkpoeder (73,5%), oploskoffie (13,7%), suiker (12,8%), stabilisatoren (kaliumfosfaten,natriumcitraten), emulgator (sojalecithine)

 • 1x   Espresso Intenso 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, een intense medium geroosterde koffie met een intensiteit van 7 op 11.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, een intense medium geroosterde koffie. Deze kleine koffie (50ml) met fruitige en kruidige smaken heeft een rijke body en een volle cremalaag. Geniet van de smaak van zomerse rode bessen en kruidige roze bessenpeper. Intensiteit 7 op 11.
  Dit unieke aroma werd door onze koffie-experten gecreëërd door zorgvuldig geroosterde Zuid-Amerikaanse Arabicabonen te combineren met volle Aziatische Robustabonen.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Espresso Intenso.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 kopjes Espresso Intenso kunt maken.
  Ingrediënten:
  Gemalen gebrande koffie
 • 1x   Grande Mexico Bio 12 Capsules

  Ontdek de nieuwe Grande Mexico Chiapas van ons ABSOLUTE ORIGINS BIO gamma: een 100% biologische koffie afkomstig uit de regio Chiapas in Mexico. Proef deze intense koffie met rijke tonen van geroosterde hazelnoten en pruimen.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  De NESCAFÉ Dolce Gusto Grande Mexico Chiapas: een biologisch geteelde koffie uit de Chiapas regio in Mexico. Deze intense blend van geroosterde hazelnoten en pruimen zal je ongetwijfeld verrassen. Geniet ervan in een extra grote kop koffie. Intensiteit 7.
  In de Mexicaanse regio Chiapas worden uitzonderlijke koffies van Arabica en Robusta geteeld. In de schaduw van een weelderig bladerdak en omringd door vogels, ontwikkelen ze langzaam hun aroma's. Ze worden door onze koffiemakers deskundig vermengd tot een stevige koffie met rijke tonen van geroosterde hazelnoot en pruimen. Voeg een vleugje melk toe en ontdek de heerlijke tonen van praliné.
  Onze hogedrukmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van de koffie worden behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Grande Mexico Chiapas.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
  Elke doos bevat 12 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 12 kopjes Grande Mexico Chiapas kunt maken.

  Ingrediënten:

  Biologische gemalen gebrande koffie.

 • 1x   Latte Macchiato 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato. Dit gelaagde Italiaanse icoon is een unieke mix van warme melk, zachte koffie en een rijke laag melkschuim.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Onze NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato is een rijkgelaagde koffiecreatie met warme melk, zachte koffie en een rijke laag melkschuim. Met meer melk dan de cappuccino, is dit Italiaanse icoon de perfecte koffietraktatie.
  Onze koffie-experten hebben de Latte Macchiato verwerkt in een recept met twee capsules om het krachtige volle melkschuim te omhullen met een zachte en fruitige, pure Arabica-espresso uit Zuid-Amerika.
  Onze machines met hoge pompdruk (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
  De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch afgesloten capsules.
  Eerst stop je de (witte) melkcapsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachine. Herhaal dit met de (bruine) koffiecapsule en geniet meteen van je perfecte Latte Macchiato.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 8 koffie- en 8 melkcapsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 8 kopjes Latte Macchiato kunt maken.
  Voedingswaarde-informatiePer 100 gPer 100 mlPortie*% GDA
  Energie 1785 kJ
  428 kcal
  165 kJ
  39 kcal
  373 kJ
  89 kcal
   
  4%
  Vetten 21.9 g 1.9 g 4.3 g 6%
  waarvan verzadigde verzuren 12.8 g 1.2 g 2.6 g 13%
  Koolhydraten 32.8 g 3.6 g 8 g 3%
  waarvan suiker 32.8 g 3.6 g 8 g 9%
  Vezels 10.4 g 0.1 g 0.3 g  
  Eiwitten 19.5 g 1.9 g 4.3 g 9%
  Zout 0.43 g 0.05 g 0.11 g 2%

  Ingrediënten:

  Volle melkpoeder 
  suiker (10%)
  emulgator (sojalecithine)
  gemalen gebrande koffie

  *Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

 • 1x   CHOCOCINO® Caramel 16 capsules

  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino Caramel, een premium chocolade met romige melk en een vleugje karamel.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chococino Caramel, een premium chocolade met romige melk en een vleugje karamel. Geniet van deze intense chocoladetraktatie met een zoete karamelsmaak.
  Eerst stop je de (witte) melkcapsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachine. Herhaal dit met de chocoladecapsule en geniet meteen van je perfecte Chococino Caramel.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 8 chocolade- en 8 melkcapsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 8 kopjes Chococino Caramel kunt maken.
  Voedingswaarde-informatiePer 100 gPer 100 mlPortie*% GDA
  Energie 1778 kJ
   422 kcal
  214 kJ
  51 kcal
  455 kJ
  108 kcal
   
  5%
  Vetten 10.9 g 1.3 g 2.8 g 4%
  waarvan verzadigde verzuren 6.5 g 0.8 g 1.7 g 8%
  Koolhydraten 68.5 g 8.3 g 17.5 g 7%
  waarvan suiker 59.3 g 7.2 g 15.2 g 17%
  Vezels 4 g 0.5 g 1 g  
  Eiwitten 10.1 g 1.2 g 2.6 g 5%
  Zout 1.67 g 0.2 g 0.43 g 7%

  Ingrediënten:

  Volle melkpoeder (50,3%)
  suiker (35%)
  natuurlijke aroma's
  emulgator (sojalethicine)
  chocoladepoeder 98% (suiker, cacaoà
  aroma (vanilline)
  kaneel

  *Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

 • 1x   Marrakesh Style Tea 16 capsules

  Ontdek de heerlijke NESCAFÉ® Dolce Gusto® Marrakesh Style Tea: de mix van groene thee, muntsmaak en een vleugje suiker is een mozaïek aan sensaties.

  • Gegevens
  • Ingrediënten
  • Ingrediënten
  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Marrakesh Style Tea zit in één capsule en dit honingkleurige drankje biedt een intens aroma en smaken die doen denken aan Marokkaanse thee. De verrassende sensaties van verfrissende munt en hete thee zorgen voor de creatie van een natuurlijk revitaliserend drankje.
  Voor de perfecte Marrakesh Style Tea hoef je alleen maar de Marrakesh Style Tea capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® te stoppen.
  Kies uit meer dan 30 koffiecreaties van hoge kwaliteit: intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelken, thee en veel meer.
  Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 kopjes Marrakesh Style Tea kunt maken.
  MINT
  Voedingswaarde-informatiePer 100 gPer 100 mlPortie*% GDA
  Energie 1709 kJ
  402 kcal
  82 kJ
  19 kcal
  124 kJ
  29 kcal
   
  1%
  Vetten 0.3 g 0 g 0 g 0%
  waarvan verzadigde verzuren 0.3 g 0 g 0 g 0%
  Koolhydraten 98.8 g 4.8 g 7.2 g 3%
  waarvan suiker 96.4 g 4.7 g 7 g 8%
  Vezels 0 g 0 g 0 g  
  Eiwitten 0.3 g 0 g 0 g 0%
  Zout 0 g 0 g 0 g 0%

  Ingrediënten:

  Suiker (95,5%)

  groene thee-extract (3,4%)

  natuurlijk muntaroma

  plantaardige oliën (palm, palmpit)


  *Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal)

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.