You have reached the website

Piccolo Rood Handmatig van Krups®

De compacte Piccolo capsule koffiemachine past met zijn stijlvolle design perfect in iedere keuken.

Niet op voorraad
€ 89,00
89,00
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Garantie
  • Reviews
  • Specificaties

De Piccolo is een krachtige, stijlvolle en compacte capsule koffiemachine. Het apparaat is 16cm (B) x 29cm (H) x 29cm (D).

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de capsulehouder en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de hendel.
Dankzij het hogedruksysteem tot 15 bar kan je met de Piccolo van een professioneel kopje koffie genieten met een fluwelen cremalaag van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Onze gepatenteerde NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules zijn hermetisch afgesloten en garanderen de versheid van de koffie voor een rijke en aromatische koffietas.
Kies uit meer dan 40 kwaliteitsvolle koffievariëteiten gaande van intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's tot zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
De flexible Piccolo capsule koffiemachine bereidt niet alleen warme, maar ook verrukkelijke koude dranken.
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering op vlak van energieconsumptie.
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine.
Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo machine, klik hier.

Klik op onderstaande link om de handleiding te downloaden

Garantie - Krups®
Alle producten van Krups® en NESCAFÉ® Dolce Gusto® vallen onder de garantie (beide merken moeten op de machine vermeld staan).
Wat valt onder de garantie?
Wij garanderen dat ieder apparaat vrij is van mechanische en elektrische defecten. Eventuele defecten of schade die onder deze garantie vallen kunnen enkel gerepareerd worden in onze fabriek of in één van de door ons geautoriseerde service centers. De garantie is alleen geldig wanneer het apparaat is gebruikt volgens de bijgesloten gebruiksaanwijzing en tijdens het gebruik op een wisselstroom (AC) circuit was aangesloten. Deze garantie geldt niet voor schade die tijdens het transport is opgelopen. In het geval dat het product vervangen of teruggestuurd wordt, moet de machine aangetekend verstuurd worden samen met een geldig aankoopbewijs. Het gerepareerde of nieuwe model wordt op kosten van de organisatie teruggestuurd.
Hoe lang loopt de garantieperiode?
De garantie is twee (2) jaar geldig vanaf de aanschafdatum zoals aangegeven op de aankoopbon en is enkel geldig bij de originele koper.
Wat valt niet onder de garantie?
De garantie is niet geldig bij defecten of schade aan het apparaat die het resultaat zijn van reparaties of aanpassingen die niet door onze fabriek of geaffilieerde service centers zijn gedaan. De garantie is ook niet geldig op apparaten die blootgesteld zijn aan oneigenlijk gebruik, verkeerd gebruik, nalatigheid of ongelukken. Schade die per ongeluk is toegebracht tijdens het gebruik van het apparaat of schade die buiten het contract of de garantie valt wordt ook niet vergoed onder de garantie. De garantie is ook niet geldig op apparaten die niet meer naar behoren werken vanwege het niet of niet genoeg ontkalken van het apparaat. De garantie vervalt ook wanneer het apparaat niet op de juiste manier zoals aangegeven door de bijgesloten fabriekshandleiding is ontkalkt.
Hoe maak ik gebruik van de service?
Wanneer reparatie nodig is kun je contact opnemen met NESCAFÉ® Dolce Gusto® middels 0800 93 217 of het contact formulier op onze website: https://www.dolce-gusto.be.
Deze garantie geldt als extra voordeel zonder de wettelijke rechten van de consument te beïnvloeden. De bovengenoemde commerciële garantie gaat voor andere commerciële garanties. Alle commerciële garanties zijn gelimiteerd tot bovengenoemde garantieperiode. Krups®/NESCAFÉ® Dolce Gusto® geven geen ander persoon of bedrijf het recht op aansprakelijkheid van de verkoop of gebruik van de apparaten.

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Fabrikant van machine Krups
Machinemodel Piccolo
Capaciteit van het waterreservoir 0.6 l
Capsulebakje Nee
Ontkalkingswaarschuwing Ja
kleur Rood
Gewicht toestel ~2.4 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja