Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Terug

ONTDEK

LUMIO®

Lumio Automatisch Rood

Koffiemachine

Lumio

Automatisch | Kleur | 220 V

Ga voor een minimalistische koffiemachine met enorm veel mogelijkheden. Bereid eenvoudig een grote verscheidenheid aan dranken met de kwaliteit van een koffiebar en een vleugje stijl, en dat allemaal gewoon bij jouw thuis. Beschikbaar in drie kleuren.

MINIMALISTISCH KAN
OOK MAXIMALISTISCH ZIJN

Met zijn prachtige minimalistische design is de Lumio een extreem compacte én slimme koffiemachine. Dankzij de 1 l watertank, de intuïtieve volumedraaiknop en de XL drankenfunctie kan je genieten van meer dan 30 koffiecreaties exact zoals jij ze lekker vindt.

AL HET ESSENTIËLE

Ontdek de verbluffende capaciteiten onder het pure en strakke design.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Zeg opstandige koffiemalers vaarwel. Met de Lumio blijft het koffiegruis in de capsules. Zo zet je makkelijk koffie en heb je minder opkuiswerk.

HOGE DRUK

Dankzij ons hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

WARM OF KOUD? ALLEBEI!

Met jouw Lumio kan je alle koffie, chocolademelk en thee maken waar jij zo van houdt. En vergeet natuurlijk onze ice cappuccino's, ice tea's  en onze nieuwe cold brew koffie niet.  Geniet van het ontdekken. 

SPEEL, SELECTEER & GA VOOR XL

Heel simpel: plaats je gekozen capsule in de machine, selecteer de gewenste grootte door de intuïtieve selectieschijf aan te raken en haal de hendel over zodat de bereiding kan beginnen. Zin in een grote kop koffie? Met de XL-functie geniet je met een simpele druk op de knop 's ochtends van een extra grote kop koffie (tot 300 ml).

1L WATERTANK

Met zijn eenvoudig verwijderbare 1L watertank, kan je meer van je favorieten dranken maken voordat je het water moet bijvullen.

1 MIN ECO-MODUS

Als jouw Lumio één minuut niet wordt gebruikt, dan zal de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A+ label voor energieverbruik).

ONTKALKINGSWAAR-SCHUWING

Dankzij de ingebouwde automatische waarschuwing weet je precies wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. Zorg dat je apparaat zo goed als nieuw blijft en ontkalk als het aan/uit-knopje oranje oplicht.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Zoek je een ruimtebesparende machine met moderne flair voor jouw kleine keuken? Dan ben je bij de Lumio aan het juiste adres.