BLACK FRIDAY PACK - 1 MINI ME KOFFIEMACHINE + 240 CAPSULES - PROFITEER NU VAN -61% KORTING*! KOOP NU!

PROMO: -25% KORTING BIJ AANKOOP VAN 4 STARBUCKS® CAPSULEDOZEN

Bezig met laden...

Koffiemachine

Genio S Touch

Automatisch | Kleur | 220V

Met zijn verfijnde touchscreen en geavanceerde functies is de Genio S Touch onze ultieme machine die jouw koffie in enkele seconden perfect klaarmaakt.

129,99€

PERFECTIE MET EEN DRUK OP DE KNOP

Wie heeft er ooit gezegd dat iets kleins geen sterke indruk kan nalaten? Met de Genio S Touch heb je volledige controle over de intensiteit, grootte en temperatuur en beschik je zelfs over een espressoboost. En dat alles met slechts één simpele aanraking.

ONZE BESTE MACHINE OOIT

Achter de naadloze metalen elementen en intuïtieve touchbediening bevinden zich geavanceerde functies waar je versteld van zult staan.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 MIN ECO-MODUS

Als jouw Genio S Touch één minuut niet wordt gebruikt, dan zal de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A+ label voor energieverbruik).

ONTKALKINGSWAAR-SCHUWING

Dankzij de ingebouwde automatische waarschuwing weet je precies wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. Zorg dat je apparaat zo goed als nieuw blijft en ontkalk als het aan/uit-knopje oranje oplicht.

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met jouw Genio S Touch blijft het koffiegruis in de capsule, waardoor je koffieruimte niet vuil wordt.

HOGE DRUK

Dankzij ons hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

TEMPERATUUR CONTROLE

Personaliseer jouw koffie, chocolademelk en thee in koffiebarstijl met de vier beschikbare temperatuurinstellingen. Geniet van het ontdekken van warme & koude dranken.

SPEEL, SELECTEER & GA VOOR XL

Heel simpel: plaats je gekozen capsule in de machine, selecteer het gewenste volume door op de intuïtieve ledring te tikken en druk op de knop zodat de bereiding kan beginnen. Zin in een grote kop koffie? Met de XL-functie geniet je met een simpele druk op de knop 's ochtends van een extra grote kop koffie (tot 300 ml).

Warm & Koud Veelzijdig

Jouw Mini Me koffiemachine is zo veelzijdig dat je er zelfs heerlijke koude dranken mee kan zetten, zonder enige moeite.

Automatisch

De compacte en automatische NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me koffiemachine met zijn moderne design past perfect bij jouw unieke stijl. De Mini Me is beschikbaar in 4 kleuren en is maar 16 cm breed x 31 cm hoog x 24 cm diep.

ECO-MODUS

De handige eco-modus schakelt jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine uit als deze 5 minuten niet wordt gebruikt, waardoor hij een A-energielabel heeft gekregen.

Hogedruksysteem

Maak koffie van professionele kwaliteit met een dikke en zijdezachte cremalaag, dankzij het hogedruksysteem van het apparaat (tot 15 bar).

CRÈME DE LA CRÈME

Ben je op zoek naar de ultieme koffiemachine die weinig plaats inneemt op je keukenblad? Dan hoef je niet verder te kijken. Geavanceerde functies, een strak design en een koffiebarmenu binnen handbereik.

Gewicht

2,7 kg

Hoogte

29,6 cm

Machine leverancier

Krups

Watt

1500 W

Watertank

0,8 l

DE TECHNISCHE KANT

Ontdek alle details van jouw machine.

Ik wil meer te weten komen over deze machine.

Lengte

16,5 cm

Diepte

25,7 cm

Aanpassing dosering

Hendel

Volt

220 V

Garantie machine

1 jaar

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.