CAPSULES PROMO: GRATIS* 1 ONTKALKINGSKIT BIJ AANKOOP VAN 7 DOZEN CAPSULES NAAR KEUZE 

  • ACTIE MACHINE + CAPSULES: MINI ME PACK MET 62% KORTING* BESTEL HIER!

Bezig met laden...
Lungo 30 Capsules
Terug
EEN TAS KOFFIE VOL AROMA'S
Lungo betekent “lange koffie” in het Italiaans.Voor jou betekent het nog meer tijd om te genieten van deze uitzonderlijk evenwichtige kop met gebrande tonen en ondertonen van zwarte bessen. Genot in een grotere kop voor echt koffieplezier.
Lungo

LAAT HET MOMENT LANGER DUREN

Als je het wat langzamer aan wilt doen en een beetje meer wilt genieten, dan is dit jouw perfecte partner. Lungo heeft de ideale grootte voor jouw ochtendroutine, of past perfect wanneer je even wilt ontspannen met een kop koffie.
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN REIS VAN WERELDKLASSE

Brazilië, Colombia, Ethiopië – drie Arabica's van wereldklasse waarmee je door de beroemdste koffielanden reist. Een geweldige koffiereis, toch? Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!