Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Oat Macchiato Vegan 12 Capsules
ZIJDEZACHT VAN HET BEGIN TOT HET EINDE
Vanaf het eerste slokje van deze macchiato met plantaardige melk proef je geroosterde graannoten en een perfect koffiebrandingsgehalte. Verlies jezelf in de oneindige soepelheid terwijl je van deze heerlijke koffie geniet.

GEEF ER EEN ONVERWACHTE DRAAI AAN

Een macchiato met 100% plantaardige melk die jouw nieuwe partner wordt bij het ontbijt! Word wakker met een absoluut heerlijke en zijdezachte veganistische latte die alles heeft wat je wilt en niets wat je niet wilt. Ochtenden worden een stuk lekkerder met onze Oat Macchiato!
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN EN AL KWALITEIT

De kern van onze Oat Macchiato bestaat uit een zorgvuldig gekozen blend van koffiebonen uit Zuidoost-Azië. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.