Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.  

SALE! 1 Piccolo XS machine + 3 dozen capsules voor €49,99*

Krijg een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen! Bestel nu!

Bezig met laden...
 
Café au Lait Intenso 16 Capsules
EEN INTENSE KOFFIE ERVARING
Geniet van de gedurfde koffiesmaak die doet denken aan vers gebrande koffiebonen, en hoe die perfect samengaat met de zachtheid van melk. Krachtig en romig, en dat in één cup.

PRECIES DE JUISTE INTENSITEIT

Gedurfd en soepel, een combinatie waar een beetje van alles in zit. Geniet 's ochtends van je Café Au Lait Intenso, of wanneer je behoefte hebt aan een pauze en je je even wilt opladen.
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN SUPERIEURE MELANGE, NOG LEKKERDER MET MELK

We hebben op professionele wijze Zuid-Amerikaanse Robusta koffiebonen gebrand die perfect samengaan met een scheutje volle melk. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.