PROMO WEBSHOP MACHINE: €40 KORTING + 2 GRATIS DOZEN - ONTDEK NU!*

Bezig met laden...
Grande Morning Blend 16 Capsules [GESTOPT]
Terug
OPVALLEND ROND EN AANGENAAM
Geniet van de intense aroma's en de subtiele, zoete tonen van chocoladeachtige granen die de levendige en fruitige wijnaroma's in evenwicht brengen. Deze sterke, maar toch aangename koffie wil je tot de laatste slok opdrinken. Voeg wat melk toe voor een milder resultaat, zonder dat de volle koffiesmaak verdwijnt.
Espresso

EEN GOED EN GEDURFD BEGIN VAN DE DAG

Kom uit je bed en begin je dag zoals nooit tevoren met onze Grande Morning Blend. Groot, sterk en boordevol energie om jou de dag door te helpen. Slechte ochtenden bestaan niet meer!
hotpoint-1
hotpoint-2

DE PREMIUM OORSPRONG VAN KOFFIEBONEN VAN WERELDKLASSE

Deze 100% Arabica-blend uit Zuid- en Centraal-Amerika zit boordevol levendige ondertonen. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kuststreken tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige tonen.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.