Bezig met laden...

Vragen over NESCAFÉ Dolce Gusto capsules en accessoires

Hoeveel koffie is nodig voor een kopje koffie klaar te maken, waar kan ik de koffiecapsules kopen en hoeveel kosten ze ?
Met een capsule maak je een kopje Espresso of Lungo. Als je Cappuccino, Chococino® of Latte Macchiato wi maken, heb je een extra melkcapsule nodig.    Je kan dozen met 12 capsules (Absolute Origin), 16 capsules en 30 capsules (Family Packs) kopen.  Een Cappuccino, Chococino of Latte Macchiato doos van 16 bevat 8 capsules koffie en 8 capsules melk.    Je kan ter info onze prijzen bekijken maar ook bestellen via onze webshop Nescafé Dolce Gusto. Dit zijn de adviesprijzen, de distributeurs zijn als enige verantwoordelijk voor de bepaling van de verkoopprijs.
Kan ik capsules onmiddellijk bij NESCAFÉ Dolce Gusto kopen? Zijn de capsules beschikbaar via internet ?
Je kan ze rechtstreeks kopen via onze webshop of in een groot aantal winkels, waaronder winkelketens. Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten capsules die beschikbaar zijn in onze webshop. Voor meer informatie over onze verschillende verkooppunten, kan je ook de optie "waar te kopen" zien.
Zijn jullie van plan andere soorten capsules te lanceren, zoals theecapsules ?
Momenteel is een brede selectie van NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules verkrijgbaar op onze webshop. Om in de toekomst op de hoogte te blijven van nieuwe productontwikkelingen, kan je je online registreren voor onze nieuwsbrief of je kan ons volgen op Facebook.
Kan ik ook compatibele koffiecapsules gebruiken, naast de NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules?
NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules en NESCAFÉ Dolce Gusto-machines zijn ontworpen om samen te werken. We zullen geen commentaar geven op het gebruik en pasvorm van andere capsules en hoe ze werken in de NESCAFÉ Dolce Gusto-machines.
Kunnen de capsules gerecycleerd worden ?
Dankzij onze nieuwe partner TERRACYCLE® worden je capsules vanaf nu gerecycleerd en halen we samen het beste uit onze koffie. Voor alle informatie over ons TERRACYCLE® recyclageprogramma, klik hier.
Waar kan ik de accessoires van NESCAFÉ Dolce Gusto vinden ?
NESCAFÉ Dolce Gusto-accessoires zijn exclusief verkrijgbaar in onze NESCAFÉ Dolce Gusto-webshop. Je kan ze hier vinden.