Bezig met laden...

Na het plaatsen van een bestelling

Hoe krijg ik een kopie van mijn factuur?
Je kan de factuur van je laatste NESCAFÉ Dolce Gusto bestelling(en) downloaden in je account (onder "Mijn bestellingen" > klik op de bestelling naar keuze > klik op "Factuur").
Hoe weet ik of mijn bestelling goed geplaatst werd ?
Wanneer je bestelling geplaatst is, sturen wij je een e-mail om te bevestigen dat we je bestelling goed hebben ontvangen.
Welke koerierdienst is verantwoordelijk voor mijn bestelling ?
DPD is de verantwoordelijke koerierdienst voor de levering van je bestellingen.
Is het mogelijk de goederen te retourneren ?
Je hebt het recht om een bestelling binnen de 14 dagen na ontvangst terug te sturen, zonder opgave van reden. Je vindt gedetailleerde informatie over de voorwaarden en bepalingen voor teruggave in het gedeelte “algemene voorwaarden”.    De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een derde partij die niet de door jou aangewezen vervoerder is, het eigendom fysiek in bezit heeft genomen.   Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (Nestlé Belgilux SA, Birmingham 221 - 1070 Brussel, tel: 02 529 55 13, e-mail: dolce-gusto@be.nestle.com) op de hoogte brengen van je beslissing om dit contract in te trekken door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld brief verzonden per post of per...
Kan ik de inhoud van mijn bestelling of leveringsadres wijzigen ?
Wanneer de bestelling voltooid is:  dat wil zeggen dat je een e-mail met de orderbevestiging hebt ontvangen, kunnen we de inhoud ervan of het afleveradres dat op je bestelling is vermeld, niet wijzigen. Het is mogelijk om het afleveradres te wijzigen via DPD, onze partner die je bestellingen aflevert. In de e-mail die je van DPD ontvangt op de ochtend van je levering, kan je een nieuw afleveradres aangeven, een aflossingspunt of een veilige plaats kiezen (tuinhuisje, carport, enz.) Of ervoor kiezen dit bij een buur af te leveren;   In het geval van dwingende wijzigingen: moet je de levering van het pakket door DPD weigeren, zodat het aan ons wordt geretourneerd. We zullen de retour zo snel mogelijk verwerken. Hou er echter rekening...
Ik zal niet aanwezig zijn tijdens de levering van mijn bestelling, wat nu ?
Als je niet beschikbaar bent om je pakket te ontvangen, laat DPD een visitekaartje achter in je brievenbus en deponeren ze je pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je hebt 7 dagen om het op te halen bij het ophaalpunt aangegeven door DPD op de kennisgeving.    Ga naar de DPD-website voor meer informatie.
Mijn bestelling is niet volledig, hoe komt dit ?
Als je denkt dat het ontvangen pakket niet volledig is, aarzel dan niet om je bestelling te controleren door in te loggen op je account op onze webshop en naar het tabblad “MIJN BESTELLINGEN” te gaan.    Als na verificatie je pakket niet de bestelde producten bevat, kan je rechtstreeks contact opnemen met de NESCAFÉ Dolce Gusto Consumer Services op het nummer 02 529 55 13 (België) 8002 3183 (Luxemburg). Deze lijnen zijn geopend van maandag tot donderdag van 8:00 tot 18:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur.