You have reached the website

Esperta Rood Automatisch van Krups®

De Esperta volautomatische koffiemachine heeft een verfijnd bolvormig ontwerp. De Esperta is uitgerust met twee professionele extractiemethodes. Daarnaast kan je het formaat en de temperatuur van je koffie verder personaliseren met de NESCAFÉ Dolce Gusto app die via bluetooth met je machine is verbonden. Je kan jouw voorkeuren ook opslaan en de bereiding programmeren op het tijdstip dat het beste bij je past. Een echte barista binnen handbereik!


Niet op voorraad
€ 149,00
149,00
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
  • Specificaties

Met de Esperta automatische koffiemachine heb je net een een professionele barista binnen handbereik. De machine heeft een grote watertank van 1,4 liter en is 21,4 cm (B) x 36,4 cm (H) x 26,6 cm (D).

Dankzij de unieke professionele Espresso Boost functionaliteit bereid je extra intense expresso's met één druk op de knop.

Bereid een grote tas meer aromatische en uitgebalanceerde koffie met één druk op de knop, dankzij de unieke professionele Delicate Brew functionaliteit.

De connectiviteit van Esperta laat je toe om je drank te personaliseren met je smartphone dankzij de NESCAFÉ® Dolce Gusto® app die via bluetooth met je machine is verbonden. Kies het formaat en de temperatuur van je drank, sla je voorkeuren op en plan zelfs de bereiding van je drank. Ontwaak ‘s ochtends met de aroma’s van je favoriete koffie!

Plaats een NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de capsulehouder en creëer het perfecte drankje in een handomdraai op de machine Esperta of op de NESCAFÉ® Dolce Gusto® app. Kies je favoriete drank uit meer dan 30 kwaliteitsvolle koffiecreaties.

Activeer op je machine of op je app de twee unieke extractiemethodes «Espresso Boost» en «Delicate Brew».

Dankzij het hogedruksysteem tot 15 bar kun je met de Esperta van een professioneel kopje koffie genieten met een fluwelen crema laag van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Onze gepatenteerde NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules zijn hermetisch afgesloten en garanderen de versheid van de koffie voor een rijke en aromatische koffietas.

Kies uit meer dan 30 kwaliteitsvolle koffievariëteiten gaande van intense espresso's, zachte cappuccino's, aromatische Grande koffies tot zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

De Esperta koffiecupmachine is zo veelzijdig dat je er ook gemakkelijk heerlijke koude dranken mee kan bereiden.

Een handige eco-modus functionaliteit schakelt het beeldscherm van de machine automatisch uit na 5 minuten inactiviteit, wat betekent dat deze machine een A-label heeft voor energieverbruik.

Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine.

Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta machine, klik hier.

Klik op onderstaande link om de handleiding te downloaden

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Fabrikant van machine Krups
Machine Manual Link esperta/krups/nl-nl
Capaciteit van het waterreservoir Nee
Capsulebakje Nee
Ontkalkingswaarschuwing Nee
kleur Nee
Gewicht toestel Nee
Vermogen* Nee
Spanning Nee
Garantie Nee
Merk Nee
Energiebesparende functie Nee
Warme en koude functies Nee
Multi-dranken machine Nee