BLACK FRIDAY PACK - 1 MINI ME KOFFIEMACHINE + 240 CAPSULES - PROFITEER NU VAN -61% KORTING*! KOOP NU!

PROMO: -25% KORTING BIJ AANKOOP VAN 4 STARBUCKS® CAPSULEDOZEN

Bezig met laden...
Caramel Latte Macchiato 16 Capsules
Terug
KOFFIE OF DESSERT? ALLEBEI!
Kiezen tussen koffie of dessert? Dat hoeft nu niet meer. Dompel je onder in het compacte melkschuim en ontdek een volle espresso en romige volle melk met de heerlijke smaak van zoete karamel.
Vanilla Latte macchiato

WE VERLANGEN ALLEMAAL
EEN MOMENT VANPUUR GENOT

De volgende keer dat je zin hebt in iets lekkers, maak het dan lekkerder en schuimiger dan ooit. Geniet op elk tijdstip van de dag van een royale en enorm smaakvolle latte wanneer je een moment voor jezelf nodig hebt en gewoon even wilt genieten.
hotpoint-1
hotpoint-2

PREMIUM KOFFIE OP ZIJN BEST

De kern van onze Caramel Latte Macchiato bestaat uit een melange van pure premium Arabica uit Brazilië en Colombia en een intense Robusta uit Vietnam.

Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij koffieboeren en hun gemeenschappen kwaliteitsvolle koffiebonen op verantwoorde wijze te telen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen, terwijl we ons ook focussen op het welzijn van de planeet.

 

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoet & Nootachtig

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is geteeld in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.